Der er rigtig mange fordele ved at være registreret bruger:

Følg med i dine mål og resultater.

Find Opskrifter.

Beregn næringsindhold i fødevare.

og meget mere...
Skip Navigation LinksForside > Om Virksomheden

Hvem er vi?

Her kan du se mere om os, hvem vi er... Og vores produkter!

Hvem er vi / Vores produkter. Vi er en gruppe selvstændige distributører, der forhandler Herbalife produkter. Herbalife blev grundlagt i 1980 og distribuerer i dag i mere end 65 lande. Herbalife forhandlere har solgt produkter i Danmark siden 1994.

Herbalife`s produkter bruges dagligt af over millioner af tilfredse kunder verden over. Kosttilskuds-produkterne anvendes til mange formål, bl.a. vægtkontrol, både op og ned i vægt samt vedligeholdelse af vægten på en sikker, sund og effektiv måde.

Anvendes også til øget sundhed og vitalitet for alle aldersgrupper. Elite sportsfolk såvel som hobby/motions sports folk har effektiv gavn af Herbalife`s brede produkt sortiment.

Herbalife har verdens førende forskere inden for naturlige urte baserede produkter til sundheds formål.

Herbalife har også en meget rost og anerkendt serie af effektive naturlige urte baserede hudplejeprodukter. Herbalife har også inden for dette felt førende forskere til fortsat at udvikle og optimere produkterne.

Herbalife produkter kan ikke købes i butikkerne, men udelukkende fra selvstændige distributører, der bl.a. har til opgave at sikre kunderne en personlig vejledning og opfølgning. Alle Herbalife Distributører har personlig erfaring i at anvende produkterne.

Alle Herbalife produkter sælges med en 30 dages tilfredshedsgaranti.

Du kan finde yderligere information om firmaet, forskerne og produkterne på http://www.herbalife.com/

Med venlige hilsen
Din Selvstændige Herbalife Distributør

”Alle referencer til vægtkontrol relater til Herbalife vægtkontrolprogram, hvilket inkluderer, blandt andet, en kalori-kontrollert diæt, regelmæssig motion, et passende dagligt væskeindtag, næringstilskud hvor dette er nødvendigt og passende hvile.”


Perfect Shape - Selvstændig Herbalife forhandler

 
 


Indsæt højde i meter og vægt i kg
Højde(m)  
Vægt(kg)